Pataki Trans

Pataki Trans

Keresőoptimalizálás és SEO

2022. június 30. - patakitrans

Profi tipp: Alapszabály, hogy szánjon időt arra, hogy megértse, mit tesznek ezek a tényezők, de ne próbálja meg egyszerre megvalósítani őket. Mindegyikük meghatározott célt szolgál, és a blogja meghatározott SEO-céljának eléréséhez kell használni. Hallgassa meg Victor Pan véleményét erről a témáról. Bár a várakozási idő közvetett rangsorolási tényező a Google számára, ez kritikus tényező a felhasználói élményben – és tudjuk, hogy a felhasználói élmény a legfontosabb a SEO terén. A tartózkodási idő az az idő, ameddig az olvasó a blog webhelyének egy oldalán tölt. Attól a pillanattól kezdve, hogy a látogató rákattint az Ön webhelyére a SERP-ben, az oldalról való kilépés pillanatáig várakozási időnek számít. Ez a mérőszám közvetetten megmondja a keresőmotoroknak, például a Google-nak, hogy mennyire értékes tartalma az olvasó számára. Érthető, hogy minél tovább töltenek az oldalon, annál relevánsabb számukra. Van azonban egy oka annak, hogy ez a mérőszám közvetett mutatója a SEO számára – ez teljesen szubjektív. A keresőmotor-algoritmusok nem ismerik az Ön tartalmi stratégiáját. A blogod rövid formátumú tartalomra összpontosíthat, amelynek elolvasása mindössze egy-két percet vesz igénybe. A legjobb olvasói élmény érdekében a blogbejegyzések elejére is elhelyezhet releváns információkat, ami azt jelenti, hogy kevesebb időt kell töltenie az oldalon. Tehát igen, a várakozási idő hatással lehet a keresőoptimalizálásra, de ne manipulálja a tartalmat a mutató megváltoztatása érdekében, ha ennek nincs értelme az Ön tartalmi stratégiája szempontjából.

Oldalsebesség SEO szempontjából

Korábban már említettük, hogy a blog vizuális elemei befolyásolhatják az oldal sebességét, de nem ez az egyetlen dolog, ami mozgathatja ezt a tűt. A felesleges kód és a beépülő modulok túlzott használata szintén hozzájárulhat a blogoldal lassúságához. A kéretlen kód eltávolítása elősegítheti az oldalak gyorsabb betöltését, ezáltal javítva az oldal sebességét. Ha nem biztos abban, hogyan találja meg és távolítsa el a kéretlen kódot, nézze meg a HTML-Cleanert . Ez egy könnyen használható eszköz, amely nem igényel kódolási ismereteket. Egyszerűen megmutatja a szükségtelen kódot, és egy gombnyomással eltávolíthatja. Azt is javaslom, hogy készítsen leltárt blogja beépülő moduljairól. Döntse el, melyikre van szüksége ahhoz, hogy blogja napi szinten működjön, és melyek azok, amelyeket ideiglenes probléma megoldásaként telepítettek. A webhely elejét érintő beépülő modulok fenyegetést jelentenek az oldal sebességére, és valószínűleg többet távolíthat el ezekből a beépülő modulokból, mint gondolná, hogy növelje a webhely általános sebességét.

A bejegyzés trackback címe:

https://patakitrans.blog.hu/api/trackback/id/tr5517871619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása