Pataki Trans

Pataki Trans

Maverick

2022. június 30. - patakitrans

Pete „Maverick” Mitchell kapitány (Tom Cruise) az elmúlt néhány évtizedet a katonaság tesztpilótájaként töltötte, és a vadászpilóták légi hadviselésben való tartásáért küzdött, mivel a drónprogramok a modern légi hadviselés jövőjének útjává válnak. Ez már nem az a légi hadviselési forma, mely a második világháborúban volt. A közvetlen parancsok megszegése és a meggondolatlan veszélyeztetés miatt Mavericket visszaküldik San Diegóba a Naval Fighter Weapons Schoolba, ahol Beau „Cyclone” Simpson (John Hamm) admirálist Tom „Jégember” Kazansky (Val Kilmer) admirális oktatta. hogy a zseniális, de impulzív pilótát tanárrá változtassa, felügyelve egy csoport korábbi Top Gun-t egy különleges küldetésben, hogy megsemmisítsen egy urándúsító telepet az ellenséges vonalak mögött. Maverick kezdetben tétovázik, de beleegyezik a feladatba, hamarosan a korábbi fiatal légi ászokért lesz felelős, köztük Bob (Lewis Pullman), Phoenix (Monica Barbaro), Payback (Jay Ellis),

Fanboy (Danny Ramirez), Hangman (Glen Powell) és Rooster (Miles Teller), Top Gun Maverick elhunyt legjobb barátjának, Goose-nak a fia. Mivel csak egy rövid idő áll rendelkezésre a pilóták felkészítésére a küldetésre, Maverick átveszi a csengetést a diákokkal, megbirkózik temperamentummal és egójukkal, miközben megpróbálja megküzdeni saját személyes démonaival Goose halálával / Rooster részvételével a küldetésben, valamint újra kapcsolatba kerül egykori szeretőjével, Penny Benjaminnal (Jennifer Connelly).

A bejegyzés trackback címe:

https://patakitrans.blog.hu/api/trackback/id/tr517871559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása