Pataki Trans

Pataki Trans

Superfitt testépítés és testépítők

2021. május 23. - patakitrans

Az egészséges táplálkozás és a testépítés, mondhatni, hogy egy cipőben járnak. kifejezetten fontos az étkezésünk mellett a rendszeres és intenzív testmozgás.

A testépítés superfitt szabályai

  superfitt
Naponta legalább ötször kell egészséges étkezést folytatni, két-négy óránként. A szervezetedet így folyamatosan el tudod látni aminosavakkal és szénhidrátokkal. Ez mindenképpen szükséges az izmok növekedéséhez.

Elsősorban az összetett, alapgyakorlatokra helyezd a hangsúlyt, mint a guggolások, fekvenyomás, stb.. Így több izomcsoportot is megdolgoztatsz egyszerre, de ne feledkezz meg arról, hogy teljesen le is fáraszd őket!

Sorozatok és ismétlések

Egy edzésen maximum 25-30 sorozatot végezz. A kevesebb még jobb. Vigyázz, nehogy túledzés legyen a vége, mert túledzett állapotban nem nő az izom, ezt már Arnold Schwarzenegger is megmondta. Egymás után ne edz zsinórban két napnál többet. Pihentesd az izomzatodat és az idegrendszeredet. Az izom ugyanis a pihenés alatt, a regeneráció során épül, nem edzés közben. Idd meg a fehérje turmixodat rögtön edzés után. Dobj hozzá némi szénhidrátot, hogy maximális legyen a felszívódás és beépülés. Ne idegeskedj, mert azzal energiát pazarolsz és teret engedsz a katabolikus, vagyis lebontó folyamatoknak.

Testépítők és hírességek

Bemutatjuk igen sok testépítő és híresség edzésprogramját, sport karrierjét és életét. Egy kis ízelítő: Dwayne Johnson, Frank Zane, Dorian Yates és Lee Haney a teljesség igénye nélkül.

A bejegyzés trackback címe:

https://patakitrans.blog.hu/api/trackback/id/tr2116569694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása