Pataki Trans

Pataki Trans

2019. szeptember 16. - patakitrans

Pataki Trans

Cégünk fő profilja a költöztetés, szállítás és a hozzá szorosan kapcsolódó szolgáltatások. Járműveink kifejezetten bútorszállításra lettek tervezve, illetve a költöztetéshez nélkülözhetetlen összes eszközzel rendelkeznek. Társaságunk szolgáltatását a megbízhatóság, pontosság, rugalmasság és a ránk bízott értékek megóvása vezérli, melyet középkategóriás árszabással biztosítunk megrendelőink és leendő ügyfeleink részére. 

Célunk, hogy a Pataki Trans Költöztetés Budapest és az ország egyik legelismertebb, legmegbízhatóbb és leginkább ajánlott költöztető vállalkozásai közé tartozzon. Ezért nálunk első és legfontosabb erény a megbízhatóság. Maximálisan igyekszünk odafigyelni az ügyfél elvárásaira miközben pontosan megtervezünk minden egyes lépést a munka során. 

Igyekszünk teljes körű szolgáltatást nyújtani, legyen az bútorszállítás, költöztetés, lomtalanítás, fuvarozás. Ezeken túl másik legfontosabb szolgáltatásunk a nemzetközi költöztetés és szállítás.

Költöztetésnél kérjük ügyfeleinket, hogy zsákok helyett használjanak inkább dobozokat és amennyiben megoldható biztosítsanak parkolóhelyet a tehergépkocsi számára a bejárathoz közel, így gyorsabban tudjuk végezni a munkát és önnek is kevesebb lesz a fizetendő összeg.

Budapest költöztetés

Költöztetés Szentendre

 

General Biztonsági Szolgálat

Őrzés, biztonsági szolgálat, security cég, vagyonvédelmi cég, biztonsági cég, őrzés-védelem.

 

Vállaljuk telephelyek, raktárak teher- és személy forgalmának felügyeletét az ország egész területén.
Fő profilunk: Irodaházak recepciós szolgálatának ellátása, telephelyek őrzése, építési területek biztosítása.

 

ÉLŐERŐS ŐRZÉS
Az objektumok őrzés-védelmét állandó személyzettel látjuk el, általában nappali és éjszakai váltásokkal, hogy őreink mindig kipihent állapotban vehessék fel  szolgálatot. Az őrök a szolgálat ideje alatt az őrzött területen járőröznek, az objektum fontos létesítményeit kiszámíthatatlan időpontokban ellenőrzik. Illetéktelen behatolás esetén a vonatkozó törvényekben és rendeletekben meghatározott jogosultsággal járnak el. 

 

BELÉPTETŐ RENDSZEREK
Beléptető rendszerünk használatával felügyeljük és naplózzuk a védett területre való be-, és kilépéseket.  Rendszerünkhöz speciális rendszám felismerő funkció is tudunk biztosítani a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés céljából.